Looking For Anything Specific?

Bjk Sergen Yalçın Son Dakika - Beşiktaş'ta karar verildi! Sergen Yalçın... Son dakika BJK ... / Beşiktaş yönetimi ile sergen yalçın arasındaki ikinci buluşma gerçekleşti.

Bjk Sergen Yalçın Son Dakika - Beşiktaş'ta karar verildi! Sergen Yalçın... Son dakika BJK ... / Beşiktaş yönetimi ile sergen yalçın arasındaki ikinci buluşma gerçekleşti.. 'sezon sonuna kadar para almayacak'. Rıdvan dilmen, sergen yalçın'ın beşiktaş ile sözleşme imzalamayacağını açıkladı! Salih uçan transferinde son dakika! Siyah beyazlılarda sergen yalçın dönemi resmen başladı. Son dakika spor haberleri için aşağıya kaydırın.

Spor toto süper lig'de dolu dizgin şampiyonluğa giden beşiktaş, gelecek sezon teknik direktör sergen yalçın, istediği transferleri yönetime iletti. .lig'in çiçeği burnunda şampiyonu beşiktaş'ta, şampiyon teknik adam sergen yalçın birbirinden çarpıcı açıklamalara imza attı. 23 mayıs 2021 pazar 09:42 | son güncelleme: 'sezon sonuna kadar para almayacak'. Tff'ye bildirildi sergen yalçın resmen beşiktaş'ta.

Son dakika - Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan Adem Ljajic ...
Son dakika - Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan Adem Ljajic ... from img.fanatik.com.tr
23 mayıs 2021 pazar 18:49. Beşiktaş, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine eski futbolcusu sergen yalçın'ı getirdi. Beşiktaş yönetimi ile sergen yalçın arasındaki ikinci buluşma gerçekleşti. Avci gibi paralarla yapmadin bu isi. Son daki̇ka) sigara ne kadar oldu? Sergen yalçın'ın korona testi pozitif çıktı!. Beşiktaş'ta abdullah avcı'nın koltuğuna gelecek isim bugün belli olacak. Beşiktaş, sergen yalçın'ın göreve geldiği şubat 2020'den bu yana süper lig'de en fazla puan toplayan (116), gol atan (119), galibiyet alan (36) averaj yakalayan (+61) takım oldu.

Beşiktaş, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine eski futbolcusu sergen yalçın'ı getirdi.

Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın, mircea lucesu'yu çok severim, kendisine çok saygı duyarım. Sergen yalçın teklifini yaptı, son karar çebi'nin (324 yorum). Beşiktaş, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine eski futbolcusu sergen yalçın'ı getirdi. Beşiktaş, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna sergen yalçın'ı oturttu. Son daki̇ka) sigara ne kadar oldu? 7,8 milyonu tek kalemde sildi! Beşiktaş, sergen yalçın'ın göreve geldiği şubat 2020'den bu yana süper lig'de en fazla puan toplayan (116), gol atan (119), galibiyet alan (36) averaj yakalayan (+61) takım oldu. Salih uçan transferinde son dakika! Bjk tv'ye konuşan yalçın millet sosyal medyada yazıyor çiziyor, nereden çıktı nasıl. Beşiktaş, teknik direktör sergen yalçın'la 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'dan son dakika açıklaması geldi! Son 3 maçta yalnızca 1 puan alabilen beşiktaş'ta sergen yalçın'la yönetim arasında köprülerin atıldığı iddia edildi. Beşiktaş yönetimi teknik direktörlük için sergen yalçın ile anlaştı.

Sergen yalçın bjk yönetiminin tüm tekliflerine rağmen yoruldum! Beşiktaş, sergen yalçın'ın göreve geldiği şubat 2020'den bu yana süper lig'de en fazla puan toplayan (116), gol atan (119), galibiyet alan (36) averaj yakalayan (+61) takım oldu. Son daki̇ka) sigara ne kadar oldu? Hakiki bir bjk li olarak yaptin. Rıdvan dilmen, sergen yalçın'ın beşiktaş ile sözleşme imzalamayacağını açıkladı!

Bjk Haberleri | Sergen Yalçın'ın gözdesinden transfer ...
Bjk Haberleri | Sergen Yalçın'ın gözdesinden transfer ... from img.fotospor.com
Yarın son kez görüşülecek' yazıyor! Son daki̇ka) sigara ne kadar oldu? 7,8 milyonu tek kalemde sildi! Sergen yalçın, son olarak yeni malatyaspor takımını çalıştırmıştı. Bu sebeple sergen yalçın'ın beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olma ihtimalinin yüksek olduğu biliniyor. Salih uçan transferinde son dakika! 'sezon sonuna kadar para almayacak'. Beşiktaş, teknik direktör sergen yalçın 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Hemen sergen yalçın hocamızı aradım!

Salih uçan transferinde son dakika! Bjk tv'ye konuşan yalçın millet sosyal medyada yazıyor çiziyor, nereden çıktı nasıl. Beşiktaş başkanı ahmet nur çebi'nin sergen yalçın'a 28 mayıs günü imza attırmayı düşündüğü öğrenildi. Rıdvan dilmen, sergen yalçın'ın beşiktaş ile sözleşme imzalamayacağını açıkladı! Siyah beyazlılarda sergen yalçın dönemi resmen başladı. Tff'ye bildirildi sergen yalçın resmen beşiktaş'ta. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın, mircea lucesu'yu çok severim, kendisine çok saygı duyarım. Beşiktaş'ta teknik direktör sergen yalçın'ın görevde kalıp kalmayacağı hala netlik kazanmadı. Sergen yalçın bjk yönetiminin tüm tekliflerine rağmen yoruldum! Bu sebeple sergen yalçın'ın beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olma ihtimalinin yüksek olduğu biliniyor. A spor antalya bjk maçı canlı skor takip! Son daki̇ka) sigara ne kadar oldu? Son dakika, siyaset, ekonomi, spor, dünya, teknoloji, oyun, magazin ve güncel haberleri, haberin beşiktaş gündemi 'sergen yalçin si̇ni̇rlendi̇' bjk vs besiktas transfer haberleri 1903 çarşı.

23 mayıs 2021 pazar 18:49. Ancak ısrarla büyüğü olarak tavsiyeme rağmen kararının kesin olduğunu hissettim! 'sezon sonuna kadar para almayacak'. Sergen yalçın, son olarak yeni malatyaspor takımını çalıştırmıştı. Beşiktaş, teknik direktör sergen yalçın 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllığına anlaşmaya vardı.

SON DAKİKA! Sergen Yalçın'dan flaş yabancı sınırı ...
SON DAKİKA! Sergen Yalçın'dan flaş yabancı sınırı ... from img.fanatik.com.tr
Sergen yalçın bjk yönetiminin tüm tekliflerine rağmen yoruldum! Avci gibi paralarla yapmadin bu isi. Beşiktaş yönetimi teknik direktörlük için sergen yalçın ile anlaştı. Sergen yalçın imzayı attıktan sonra beşiktaş transferde gaza basacak. Salih uçan transferinde son dakika! Beşiktaş'ta abdullah avcı'nın koltuğuna gelecek isim bugün belli olacak. Son 3 maçta yalnızca 1 puan alabilen beşiktaş'ta sergen yalçın'la yönetim arasında köprülerin atıldığı iddia edildi. Rachid ghezzal'dan son dakika transfer kararı!

Haberlerspor haberleri futbol haberlerison dakika | beşiktaş'ta sergen yalçın net konuştu!

Son 3 maçta yalnızca 1 puan alabilen beşiktaş'ta sergen yalçın'la yönetim arasında köprülerin atıldığı iddia edildi. Sergen yalçının di̇aby dokunuşu ! Sergen yalçın'ın korona testi pozitif çıktı!. Avci gibi paralarla yapmadin bu isi. Sözleşmenin 2.5 yıllık olduğu öğrenilirken 1 yılı opsiyonlu olacak. Rachid ghezzal'dan son dakika transfer kararı! Hakiki bir bjk li olarak yaptin. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın, mircea lucesu'yu çok severim, kendisine çok saygı duyarım. Haberlerspor haberleri futbol haberlerison dakika | beşiktaş'ta sergen yalçın net konuştu! Hemen sergen yalçın hocamızı aradım! Spor toto süper lig'de dolu dizgin şampiyonluğa giden beşiktaş, gelecek sezon teknik direktör sergen yalçın, istediği transferleri yönetime iletti. Sergen yalçın bjk yönetiminin tüm tekliflerine rağmen yoruldum! Beşiktaş yönetimi teknik direktörlük için sergen yalçın ile anlaştı.

Beşiktaş, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna sergen yalçın'ı oturttu sergen yalçın son dakika. Sergen yalçının di̇aby dokunuşu !

Posting Komentar

0 Komentar